torsdag 13. oktober 2011

Bord av hespetre og sølvfat

Tenkte å vise dere litt flere bilder av bordet jeg har laget av et hespetre og et sølvfat fra Skeidar.






Mye billigere enn de bordene man får kjøpt. Også er det noe som ikke alle andre har.

onsdag 12. oktober 2011

Stuen etter den ble malt


En helt vanlig dag hos oss, med litt rot. Man kan jo ikke ha det strøkent til en hver tid heller...
Her ser dere hvordan stuen ble etter den ble malt. Veggen mot soverommet som dere ser i bakgrunnen her, er den som ble malt helt hvit. Det mangler fortsatt gulvlister på noen av veggene, men det kommer etterhvert.





Lille Elias koser seg på gulvet <3


 Og Dohra i sofaen <3

Nå får jeg snart besøk av søteste Therese, vi blogges.
Ha en fin dag<3

tirsdag 11. oktober 2011

Middagstips

Stekt laks, kryddret med salt og sitronpepper og hjemmelagde potetbåter, kryddret med salt og pepper, med rømme og agurk ved siden. Nam nam..Nydelig!

 Og jordbær med krem til dessert. Litt kos i hverdagen : )

 Nå skal jeg ut å fjerne de siste blomstene i beddet.

Vi blogges, ha en fin tirsdagskveld <3

lørdag 8. oktober 2011

Hjelp med ny header

Hvis det er noen der ute som kunne være så snill å hjelpe meg med å lage en ny header så hadde jeg blitt kjempeglad! Syns ikke jeg får det til så bra selv, også skjønner jeg ikke hvordan jeg får flyttet på bloggtittelen. Nå går den rett over bildene mine, og det ser ikke så bra ut og bildene vises ikke så godt da.
På forhånd takk! : )

fredag 7. oktober 2011

Nye krus og wall sticker

Da får jeg endelig lastet opp bilder igjen så nå får dere bildene fra gårsdagens innlegg




 Denne fine wall stickeren har jeg heng over sengen vår.

I helgen skal jeg jobbe så får se om det blir tid til noe blogging, men dere får ha en fantastisk helg alle sammen så blogges vi igjen til uken<3 

torsdag 6. oktober 2011

Damenes Aften, Finn Schjøll, nye krus og wall sticker

Må bare si at Finn Schjøll var helt FANTASTISK!
Lo så jeg gråt,det tror jeg de fleste gjorde.
Men fikk selvfølgelig ikke tatt noen bilder, følte det ble litt dumt å knipse mens han sto der å pratet. Men det var mange andre som gjorde det så skjønner egentlig ikke hvorfor ikke bare jeg også knipset noen. Og senere ble det liksom heller ikke noe av. Angret skikkelig på det da vi dro hjem, men, men.. Morsomt var det ihvertfall, god mat og drikke fikk vi også servert. Er det neste år så skal jeg melde meg på da også. Kanskje er det Finn som skal dit igjen!?

Det ble ikke shoppet så mye da, gikk sikkert rundt å så på alt 100 ganger, men fant ikke så mye som falt i smak. Og det jeg hadde tenkt på forhånd at jeg skulle se etter hadde de selvfølgelig ikke inne, det kom først nærmere jul. Men fikk ihvertfall med meg hjem fire krus og en wall sticker, var så heldig å få det i bursdagsgave av min kjære Elisabeth<3



Noe som ikke er helt som det skal her på bloggen så får ikke lastet opp de andre bildene. Får prøve igjen i morgen.

Da er det snart sengetid, god natt til alle<3

onsdag 5. oktober 2011

Stil skifte

Stilen endrer seg både med årstidene og etterhvert som man blir eldre. Det tar en stund før man finner sin egen stil som man vil holde fast ved. Og noen finner den kanskje ikke heller, og noen skifter ofte for å få forandring.
Min stil har forandret seg uttallige ganger. Den siste tiden har jeg vært veldig for det hvite, gamle og slitte. Men jeg merker jeg begynne å bli lei av denne shabby chic stilen. Syns fortsatt det er pent med hvitt og gamle slitte ting, men til en hvis grad. Alt trenger ikke å være hvitt.
Stilen jeg har nå er litt lett blanding, vil jeg tro. Litt gammelt, nytt, slitt, hvitt og grått. Også har jeg fått veldig sansen for svart, så det kommer nok litt svarte ting etterhvert.

Men noen ting jeg tror jeg aldri kommer til å bli lei, er spisebordet, stolene, den gamle sofaen og stolen som hører til. De virkelig ELKER jeg.
 Spisebordet og stolene har vært foreldrene mine sitt. Min kjære mor kjøpte det for mange år siden (lenge før min tid tror jeg) for penger hun vant i lotto. Hehe.., Det var da grønt, men ble etterhvert malt hvitt. Noe jeg er glad for, tror ikke det hadde vært like fint grønt.
Har mange ganger tenkt på om jeg skulle pusset det ned å male både det og stolene, men jeg syns det er fint litt slitt. Det eneste jeg skal gjøre er å trekke om stolputene som er rosa/røde. Det er bare tre stoler siden den ene ble ødelagt, men det gjør ikke noe siden Elias har tripp trapp stolen sin ved bordet. Den kunne jeg godt tenkt meg at var svart eller grå, men den er lånt av min søster så det får bli når vi kjøper en egen.




 Og den gamle stolen og sofaen har tilhørt mine besteforeldre. Er så glad for at jeg fant plass til sofaen så jeg fikk den inn i sommer. Mange år siden jeg bestemte meg for å hente den.



Men nå skal lille Elias få litt mat og sove litt, vi blogges. Må jo prøve å få blogget litt i morgen om hvordan det var på "Damenes Aften"
Ha en fin dag videre <3

tirsdag 4. oktober 2011

Damenes Aften

God kveld alle sammen! 
 Innom en liten tur før jeg hopper i seng.

 http://www.bohus.no/damenesaften/


I morgen skal jeg til Finnsnes på Damenes Aften sammen med min kjære, gode venninne Elisabeth<3 
Finn Schjøll skal holde foredrag, og det blir gode tilbud og noe godt i glasset, gleder meg masse<3
Blir veldig gøy å se Finn Schjøll, tror jeg må ta med meg kamera å knipse litt bilder. Hehe : )

God natt<3

lørdag 1. oktober 2011

Ny hylle

En rask tur innom for å vise noen bilder av hyllen jeg  har fått opp på veggen.
Skal ha en til rett over denne etterhvert.


Nå skal jeg se videre på "Skal vi danse"  
HEIA ATLE <3

Ha en fin lørdag<3