søndag 18. september 2011

Male, male, male....

Har nesten ikke gjort annet de siste dagene, men nå er jeg ferdig med de grå veggene. Og resultatet ble kjempebra, veldig glad for at vi valgte fargen Morgendis. Nå har jeg bare lister, dører og den veggen som skal være hvit igjen. Tenkte jeg skulle få tatt det i løpet av mandag og tirsdag, gleder meg til å bli helt ferdig.

Legger ved to bilder av en nydelig orkide jeg fikk igår av min søte venninne Tonje<3

Fin søndagskveld til alle<3

onsdag 14. september 2011

Fargevalg til stuen

Da er malingen kjøpt. Fargevalget falt på en lys fin gråfarge som heter, morgendis. Den skal vi ha på tre av veggene, også skal vi ha en vegg helt hvit.

Måtte prøve å male litt for å se hvordan fargen ble. Her ser dere fargen veggen har fra før, og hvordan den blir.


Fint?
Jeg tror dette blir veldig bra! : )

Nå skal jeg snart begynne å ordne meg klar til personalmøte i ettermiddag, så blir det maling når jeg kommer hjem ikveld. Gleder meg<3

Ha en fortsatt fin dag! <3

tirsdag 13. september 2011

Maleprosjekt

 Da er jeg i gang igjen med ett nytt maleprosekt. Vi er så heldig som har så snill huseier som lar oss gjøre akkurat som vi vil. Denne gangen er det stuen som står for tur, den har nå en farge som ligner litt på latte, bare mørkere. Og ikke minst så har den UTALLIGE spikerhull i alle fire veggene, etter både oss og alle andre som har bodd her. Så det er virkelig på tide at det males.
Vi tenkte først vi ville ha hvit stue, men siden vi bare har hvite møbler, ble vi enige om at lys grå ville bli finere. Da kommer både møblene litt bedre frem og det passer med den grå sofaen og resten av interiøret.
Så i morgen tidlig skal jeg dra å kjøpe maling, så dette blir spennende! 
Kommer selvfølgelig bilder etterhvert : )

Ha en fin tirsdagskveld alle sammen! <3


fredag 2. september 2011

Elendig!

Er det jeg vil si om bloggingen min de siste to månedene. Skal ikke komme med noen unnskyldning, har rett og slett bare vært ELENDIG!
Men nå har jeg da endelig knødd meg til å ta noen nye bilder så da må det blogges.

Jeg har vært å hentet meg en kjempefin gammel sofa nede på gården til pappa. Har lenge tenkt at jeg skulle ha den i stuen, men bare ikke visst hvordan jeg skulle få plass. Også måtte den renses siden den har stått i sommerstuen der nede i mange år, husker den sto der når jeg var lita og brukte å leke der ute. Så det var nok mye sand og støv i den. 
Men nå er den renset og endelig fått plass i stuen vår. 
Måtte ommøblere litt, IGJEN! Ikke at det gjorde noe, for jeg er nemmelig veldig glad i å ommøblere. Helt utrolig at min kjære holder ut med meg som gjerne skulle ommøblert flere ganger i uka. Hehe.. Neida, så ille er det ikke, men nesten : )

Så her er litt bilder fra stuen vår, litt dårlige siden kamera mitt synger på siste verset og det er så mørkt ute : )






Nå skal jeg kose meg med Bolig Pluss og Pepsi Max.
Ha en fortsatt fin fredagskveld!
<3<3