torsdag 15. mars 2012

Små maleprosjekter


Jeg har noen små maleprosjekter på gang om dagen.
 Et lite bord og en liten stol som Elias skal ha på rommet sitt, og en trekasse han skal ha lekene sine i. Bordet og stolen var noe jeg fant under trappen til huseieren vår da jeg ryddet. Han skulle ikke ha det da det bare hadde stått å tatt opp plass i mange år. Så da var han så snill å sa vi kunne ta det.Siden det var så gammelt og ikke hadde den peneste fargen måtte det males. Bordet skal bli helt hvitt og stolen skal være hvit og grå. 
Trekassen har min gode veninne Tonje vært så snill å kjøpt til meg på en bruktbutikk på Finnsnes. Den skal få den samme gråfargen som stolen, og kanskje noen hjul etterhvert så den blir letter å flytte på.

 

Bilder av det ferdige resultatet kommer i løpet av helgen. 

Ha en fortsatt fin kveld<3

4 kommentarer:

 1. Så kjekt med slike maleprosjekt, gleder meg til å se resultatet ☺ legger meg til som følger hos deg ☺
  -Beate-

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er moro. Beklager at resultatet ikke er kommet enda,de trengte litt flere strøk enn planlagt. Men det kommer iløpet av morgendagen. Koselig at du legger deg til : ) Skal få tatt turen innom bloggen din iløpet av dagen. Ha en kjempeflott lørdag så lenge : )
   Klem Line

   Slett
 2. Hei!
  Ønsker deg en fin og solrik helg :)
  Vil du vinne et gavekort på 300 kr fra Solstrand Interiør kan du
  prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Takk for det, men her er det overskyet og snø. Ser fram til at våren kommer hit også etterhvert : ) Har vært inne og deltar med 5 lodd. Ha en flott lørdag! : )
   Klem Line

   Slett

Takk for at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen til meg <3