mandag 26. mars 2012

Lekekasse


Lekekassen er nå ferdig malt. 
Slik var den


 Og slik ble den



Den skal få hjul etterhvert som Elias blir litt større. Han har nemmelig funnet ut at det er veldig morsomt å klatre oppi den og da blir det litt skummelt med hjul på.

Ha en fortsatt fin mandagskveld<3

søndag 25. mars 2012

Barnemøbler


Da er bordet og stolen Elias skal få på rommet sitt ferdig malt. Det tok litt lengre tid enn jeg hadde planlagt da de måtte ha litt flere strøk maling enn jeg hadde trodd, og ryggen og armlenene på stolen var så løse at de måtte tas av og limes fast på nytt.


Det er ikke de mest stødige møblene så de blir nok mest bare til pynt.
 Så han skal få seg det fine Englegård bordet og to Englegård stoler fra Skeidar etterhvert.


Bilder av lekekassen kommer i morgen. 

Ha en fin søndagskveld<3 

torsdag 15. mars 2012

Små maleprosjekter


Jeg har noen små maleprosjekter på gang om dagen.
 Et lite bord og en liten stol som Elias skal ha på rommet sitt, og en trekasse han skal ha lekene sine i. Bordet og stolen var noe jeg fant under trappen til huseieren vår da jeg ryddet. Han skulle ikke ha det da det bare hadde stått å tatt opp plass i mange år. Så da var han så snill å sa vi kunne ta det.Siden det var så gammelt og ikke hadde den peneste fargen måtte det males. Bordet skal bli helt hvitt og stolen skal være hvit og grå. 




Trekassen har min gode veninne Tonje vært så snill å kjøpt til meg på en bruktbutikk på Finnsnes. Den skal få den samme gråfargen som stolen, og kanskje noen hjul etterhvert så den blir letter å flytte på.

 

Bilder av det ferdige resultatet kommer i løpet av helgen. 

Ha en fortsatt fin kveld<3